Λαδόκουλουρα με γλυκάνισο και στέβια χωρίς ζάχαρη

Υλικά:

1/2 φλυτζάνι σπορέλαιο

1φλυτζάνι στέβια deligios

1 φλυτζάνάκι του Ελληνικού καφε ούζο

1/2 κουταλάκι γλυκάνισο

1 κουταλάκι μπέικιν πάουντερ

5 1/2 περίπου φλυτζάνια αλεύρι

2 αυγά

3 κουταλιές της σούπας χυμό λεμόνι

Χτυπάμε όλα τα υλικά μαζί εκτός από το αλεύρι. Το αλεύρι το προσθέτουμε σιγά σιγά μέχρι να έχουμε μια ελαστική ζύμη που δεν κολλάει στα χέρια. Ψήνουμε στους 170 βαθμούς μέχρι να πάρουν χρώμα.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s